Vinkenborghlaan 41 M, Leidschendam

Kenmerken

Verhuurd onder voorbehoud
Prijs
€ 995 p.m. inc.
Inclusief
Gas, Water, Electriciteit
Inrichting
Gemeubileerd
Wijk
De Rietvink / Veursestraatweg
Locatie
In woonwijk
Postcode
2265GH Leidschendam
Woningtype
Studio
Bouwjaar
1992
Kamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
20m²
Oplevering
Per direct

Download Brochure


Omschrijving

LET OP: Om in aanmerking te komen voor dit appartement verzoeken wij u vriendelijk uitsluitend een aanvraag te sturen via deze advertentie of per e-mail. Per telefoon kunnen wij geen bezichtiging inplannen.
Stuur ons svp een korte introductie (max. 3 zinnen) met daarin de volgende informatie:
- Aantal personen in het huishouden
- Wie is uw werkgever en wat is het bruto jaarinkomen/naam van de school en info garantsteller
- Leeftijd van de personen in het huishouden
Op basis hiervan wordt u wel of niet uitgenodigd voor de bezichtiging.

--------

Ontzettend leuke en volledig gemeubileerde studio in Leidschendam!

De studio is gelegen op de begane grond aan de voorzijde. De sfeervolle studio is voorzien van alle gemakken zoals badkamer (toilet, douche en wasbak) en volledig ingerichte keuken. Gemeenschappelijke wasmachines / drogers in de algemene ruimten. Een ideale zelfstandige studio voor studenten en jonge starters!

Omgeving:
Het Damplein met supermarkt, restaurants, lunchrooms, ijssalons e.d. is op 5 minuten loopafstand. Bus 45 richting Den Haag centraal is om de hoek en Mall of The Netherlands is maar 5 minuten fietsen! De nabijgelegen uitvalswegen A4 en A12 zijn makkelijk bereikbaar. Het Centrum van Den Haag is op 20 minuten fietsen. De locatie is ideaal als je rustig wilt wonen maar toch overal dichtbij wil zijn.

Bijzonderheden:

* Huurprijs ad. € 995,-- is inclusief gas, water, elektra en internet

Het aanvragen van een huisvestingsvergunning is verplicht. Om hiervoor in aanmerking te komen geldt een:
• maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een eenpersoonshuishouden a € 47.699.
• maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een tweepersoonshuishouden a € 52.671.


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "Vinkenborghlaan 41", "zipCode": "2265GH", "city": "Leidschendam", "lat": 52.0856382, "lng": 4.3985152, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]