Buizerdlaan, Leidschendam

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.300 p.m. ex.
Servicekosten
€ 50 p.m.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Park Veursehout
Postcode
2261 CS Leidschendam
Woningtype
Bovenwoning
Tuin
Ja
Balkon
Ja
Parkeren
Garage, Parkeerkelder
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Oppervlakte
110m²
Oplevering
per direct

Download Brochure


Omschrijving

Het betreft een ruim appartement met 2 slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met ligbad, een aparte douchegelegenheid en separaat toilet. Het appartement is volledig voorzien van een laminaatvloer.

Bijgaande foto’s zijn een weergave van het opleverniveau van de verschillende appartementen binnen het complex.

Tevens bevindt zich in de overdekte parkeergarage een parkeerplaats waar zich ook de aparte berging bevindt. Huurprijs € 1.300,- excl. € 50,- servicekosten.

Huurperiode minimaal 2 jaar. Overige onroerende zaken aanwezig in het appartement maken geen onderdeel uit van de huurovereenkomst.


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "Buizerdlaan 113", "zipCode": "2261 CS", "city": "Leidschendam", "lat": 52.0912139, "lng": 4.3818438, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]