Rijklof van Goensstraat 85, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd onder voorbehoud
Prijs
€ 1.595 p.m. ex.
Wijk
Bezuidenhout
Locatie
In woonwijk
Postcode
2593 EG Den Haag
Woningtype
Galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Balkon
Ja
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
51m²
Oplevering
Per direct

Download Brochure


Omschrijving

LET OP: Om in aanmerking te komen voor dit appartement verzoeken wij u vriendelijk uitsluitend een aanvraag te sturen via deze advertentie of per e-mail. Per telefoon kunnen wij geen bezichtiging inplannen.

Stuur ons svp een korte introductie (max. 3 zinnen) met daarin de volgende informatie:

- Aantal personen in het huishouden

- Wie is uw werkgever en wat is het bruto jaarinkomen/naam van de school en info garantsteller

- Leeftijd van de personen in het huishouden

Op basis hiervan wordt u wel of niet uitgenodigd voor de bezichtiging.

 

Op de Rijklof van Goensstraat 85 in Den Haag bieden wij dit gerenoveerde appartement aan. Eerste verdieping appartement met balkon in zeer rustige en mooi gelegen straat in het populaire Bezuidenhout. Dichtbij alle winkels aan de Theresiastraat. Parkeren met goedkope vergunning. Op loopafstand van Centraal Station en het Haagsche Bos. Zeer dicht bij de A12, de hoofdweg die Den Haag binnengaat.

Indeling: Afgesloten portiek, trap, entree appartement, hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Woonkamer met nieuwe open keuken voorzien van combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat, alles is aanwezig.

Twee slaapkamers aan de achterzijde, welke allebei toegang hebben tot het balkon. Comfortabele badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. Apart toilet. Aparte plek voor wasmachine. Berging voor fietsen op de begane grond.

 

Een Model B-huurovereenkomst van maximaal 24 maanden zal worden aangehouden. 

 

Het aanvragen van een huisvestingsvergunning is verplicht. Om hiervoor in aanmerking te komen geldt een:

• maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een eenpersoonshuishouden a € 62.191.

• maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een tweepersoonshuishouden a € 82.921.


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "Rijklof van Goensstraat 85", "zipCode": "2593 EG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0875472, "lng": 4.3386041, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]