Paviljoensgracht, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.095 p.m. ex.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Centrum
Locatie
In centrum, In stadscentrum, Nabij openbaar vervoer, Nabij snelwegen, Nabij winkels
Postcode
2512 BR Den Haag
Woningtype
Appartement
Bouwjaar
1905
Soort bouw
Bestaande bouw
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
70m²
Oplevering
Per direct

Download Brochure


Omschrijving

Leuk dubbel bovenhuis in het centrum van Den Haag.

Via een gemaanschappelijke entree komt u in het trappenhuis. Op de 2de etage is de entree van de woning. Op de hoek vindt u de zonnige en ruime woonkamer. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Apart toilet op de gang. Trap naar de derde etage. 2 slaapkamers en aparte badkamer met wasmeubel en wasmachine. 

De woning is voorzien van eigen energiemeters. Gas, water, licht, tv en Internet komt op naam en is voor rekening van huurder.

De verhuurder wilt de woning graag verhuren aan 1 persoon of een stel. 


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "Paviljoensgracht 52", "zipCode": "2512 BR", "city": "Den Haag", "lat": 52.07371, "lng": 4.3132553, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]