Noordeinde, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd onder voorbehoud
Prijs
€ 1.595 ex.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Centrum
Locatie
In centrum
Postcode
2514 GH Den Haag
Woningtype
Bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
85m²
Oplevering
Per direct

Download Brochure


Omschrijving

LET OP: Om in aanmerking te komen voor dit appartement verzoeken wij u vriendelijk uitsluitend een aanvraag te sturen via deze advertentie of per e-mail. Per telefoon kunnen wij geen bezichtiging inplannen.

Stuur ons svp een korte introductie (max. 3 zinnen) met daarin de volgende informatie:

- Aantal personen in het huishouden

- Wie is uw werkgever en wat is het bruto jaarinkomen/naam van de school en infogarant

- Leeftijd van de personen in het huishouden

Op basis hiervan wordt u wel of niet uitgenodigd voor de bezichtiging.

 

Sfeervol en ruim drie kamer appartement (twee slaapkamers) gelegen op de eerste etage op DE locatie van Den Haag in de mooie historische binnenstad. Het werkpaleis van de koning, het Binnenhof, de Hofvijver, de Paleistuin en niet te vergeten de gezelligheid en diversiteit van winkels / horeca in de straat of op loopafstand.

Gezamenlijk entree; trap naar de eerste etage, halletje welke toegang geeft tot de riante living met prachtig ornamenten plafond en erker met en levendig uitzicht over de Plaats en vaste kast. Half open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur. Badkamer voorzien van toilet, douche en vaste wastafel. Twee ruime aan achterzijde gelegen slaapkamers waarvan één is voorzien van een inbouw kast. Het gehele appartement is voorzien van een lichte laminaat vloer en alle wanden zijn gesausd. Maak snel een afspraak om een kijkje te nemen in dit fijne stads appartement.


Bijzonderheden:
- Model B huurovereenkomst: max 24 maanden

- Exclusief GWL

- Gemeenschappelijk dakterras

 

Het aanvragen van een huisvestingsvergunning is verplicht. Om hiervoor in aanmerking te komen geldt een:

• maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een eenpersoonshuishouden a € 62.191.

• maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een tweepersoonshuishouden a € 82.921.

 


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "Noordeinde 6", "zipCode": "2514 GH", "city": "Den Haag", "lat": 52.0795272, "lng": 4.3084909, "heading": 259.84172399812, "pitch": 37.852546907913 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]
  • Plattegronden