De Perponcherstraat 53, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.295 p.m. ex.
Wijk
Regentessekwartier
Locatie
In woonwijk
Postcode
2518 SP Den Haag
Woningtype
Benedenwoning
Bouwjaar
1905
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Achtertuin
Kamers
4
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
93m²
Oplevering
02-01-2021

Download Brochure


Omschrijving

Sfeervol 4-kamer parterre appartement met tuin gelegen aan de Perponcherstraat in Den Haag in het gezellige Regentessekwartier.

Entree; gang, ruime woonkamer ensuite met open keuken. De moderne keuken is v.v. een koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. De woning beschikt over 2 slaapkamers, echter zijn deze achter elkaar gelegen. Derhalve is de woning het best geschikt voor een stel of een klein gezin omdat de toegang van de achterste kamer via de voorgelegen kamer is.

Vanuit de woonkamer is ook de toegang tot de gerenoveerde badkamer. Deze is voorzien van een toilet, douche en wastafel met meubel. Voor de slaapkamers is nog een opslagruimte, waar ook een aansluiting is voor de wasmachine en droger.

- De woning wordt ongemeubileerd verhuurd.

- Huurprijs € 1.295,-- exclusief gebruikerslasten.

- Verwarming middels cv-combiketel en radiatoren.

- Huurprijs exclusief gas, water, elektra, tv en internet.

- Maximale huurtermijn 2 jaar

- Voor deze woning is het aanvragen van een huisvestingsvergunning vereist


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "De Perponcherstraat 53", "zipCode": "2518 SP", "city": "Den Haag", "lat": 52.0786951, "lng": 4.2894435, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]