Achterom 41 E, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.040 p.m. ex.
Servicekosten
€ 65 p.m.
Wijk
Centrum
Locatie
In centrum
Postcode
2511 AG Den Haag
Woningtype
Studio
Bouwjaar
1900
Soort bouw
Bestaande bouw
Kamers
1
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
55m²

Download Brochure


Omschrijving

INTERESSE?
Heb je interesse in deze woning? Het is niet mogelijk om telefonisch een bezichtiging in te plannen. Wel kun je je via deze website reageren. Wij zullen alleen contact opnemen met kandidaten die worden uitgenodigd voor een bezichtiging. Dit zullen wij uiterlijk zsm laten weten.

 

Per direct te huur! Een leuke studio in het centrum van Den Haag.

Beschrijving
Zeer centraal gelegen complex van 32 woningen bestaande uit verschillende studio’s en 2-kamerappartementen.

Indeling woningen
De studio’s en 2-kamerappartementen varieren in grootte van ca. 45 tot 63 m2 en beschikken allen over een eigen keuken en een nette badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Het complex heeft een afsluitbaar portiek met bellentableau,trappenhuis en lift. Uw fiets kunt u stallen in de algemene berging/fietsenberging naast de entree.

Achterom 41E betreft een zeer ruime en gerenoveerde studio. Onder andere voorzien van een nieuwe keuken voorzien van inbouwapparatuur, nieuwe vloer, nieuw schilderwerk en nieuwe verlichting. Er is een nieuwe badkamer met wasmeubel, toilet en douchecabine. Tevens is er een aparte ruime met de CV-ketel met de aansluiting voor de wasmachine.

De huurprijs bedraagt € 1.040,- per maand exclusief gas, water, licht en de servicekosten bedragen € 65,- per maand.

Verhuurder is voornemens het gehele complex te verduurzamen. Dit zal een aanzienlijke verlaging zijn van de energiekosten voor de huurders, echter zal er een verhoging zijn van de servicekosten in overleg met de huurders. Huurder zal hiervoor een intentieverklaring tekenen. 

De woning is te huur voor een periode van minimaal 1 jaar. Inkomenseis: Het bruto maandinkomen dient minimaal 4 keer de (kale) maandhuur te zijn. Het inkomen van een partner mag voor 75% worden meegeteld. Studenten en woningdelers komen niet in aanmerking voor het huren van deze woonruimte.

Huisvestingsvergunning
Houdt u er aub rekening mee dat op deze woning zowel een minimum als een maximum inkomen van toepassing is in verband met de gevraagde huisvestingsvergunning vanuit de gemeente Den Haag. Zie ook:
https://www.denhaag.nl/nl/vergunningen-en-ontheffingen/woonvergunningen/huisvestingsvergunning-aanvragen.htm

Ligging
Het Achterom is een kleinschalig complex in hartje centrumvan Den Haag. Het is een straat/steeg die kruist met de Passage.
Diverse winkels en uitgaansgelegenheden liggen dus binnen handbereik en ook het openbaar vervoer is vlakbij. Met de fiets bent u met 5 minuten op het Centraal Station.

Parkeren
Heeft u een auto, dan kunt u een parkeerabonnement aanvragenbij Q-park op de Grote Markt of onder het gemeentehuis. 


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "Achterom 41", "zipCode": "2511 AG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0777459, "lng": 4.3112765, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]