Achterom 37 D, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd onder voorbehoud
Prijs
€ 950 p.m. ex.
Servicekosten
€ 62 p.m.
Wijk
Centrum
Postcode
2511 AG Den Haag
Woningtype
Studio
Kamers
1
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
30m²
Oplevering
Per direct

Download Brochure


Omschrijving

Beschrijving
Zeer centraal gelegen complex van 32 woningen bestaande uit verschillende studio’s en 2-kamerappartementen.

Indeling woningen
De studio’s en 2-kamerappartementen variëren in grootte en beschikken allen over een eigen keuken en een nette badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Het complex heeft een afsluitbaar portiek met bellentableau, trappenhuis en lift. Uw fiets kunt u stallen in de algemene fietsenberging naast de entree.

Achterom 37D betreft een mooie studio, wat inhoudt dat er geen aparte slaapkamer is. Onder andere voorzien van een nieuwe keuken voorzien van inbouwapparatuur en een nieuwe badkamer. Een ruime kamer met open keuken, ruime badkamer met toilet en douchecabine. Tevens is er een aparte ruimte met de CV-ketel met de aansluiting voor de wasmachine.

De huurder dient zelf voor de afwerking van de vloer te zorgen.  

De huurprijs bedraagt € 950,- per maand exclusief gas, water, licht en de servicekosten bedragen € 62,- per maand.

De woning is te huur voor een periode van minimaal 1 jaar. Inkomenseis: Het bruto maandinkomen dient minimaal 4 keer de (kale) maandhuur te zijn. Het inkomen van een partner mag voor 75% worden meegeteld. Studenten en woningdelers komen niet in aanmerking voor het huren van deze woonruimte.

Huisvestingsvergunning
Houdt u er aub rekening mee dat op deze woning zowel een minimum als een maximum inkomen van toepassing is in verband met de gevraagde huisvestingsvergunning vanuit de gemeente Den Haag. Zie ook:
https://www.denhaag.nl/nl/vergunningen-en-ontheffingen/woonvergunningen/huisvestingsvergunning-aanvragen.htm

Ligging
Het Achterom is een kleinschalig complex in hartje centrum van Den Haag. Het is een straat/steeg die kruist met de Passage.
Diverse winkels en uitgaansgelegenheden liggen dus binnen handbereik en ook het openbaar vervoer is vlakbij. Met de fiets bent u met 5 minuten op het Centraal Station.

Parkeren
Heeft u een auto, dan kunt u een parkeerabonnement aanvragen bij Q-park op de Grote Markt of onder het gemeentehuis. 

 


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "Achterom 37", "zipCode": "2511 AG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0777797, "lng": 4.3110423, "heading": 249.90778490971, "pitch": 30.089614923157 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]