Houdringe, Amsterdam

Kenmerken

Prijs
€ 1.495 p.m. ex.
Inrichting
Gemeubileerd
Wijk
De Kleine Wereld
Postcode
1025 BD Amsterdam
Woningtype
Appartement
Balkon
Ja
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
74m²
Oplevering
per direct

Download Brochure


Omschrijving

De Houdringe ligt perfect ten opzichte van winkelcentrum Boven het IJ, het vernieuwde winkelcentrum Waterlandplein, diverse uitvalswegen, het openbaar vervoer en de Noord-Zuidlijn. De omgeving kenmerkt zich verder door het vele groen, de rust en de uitstekende parkeermogelijkheden. 

U komt de woning binnen via de hal welke toegang geeft tot de woonkamer, meterkast, de badkamer en de 2 slaapkamers. 

Via de hal komt u in de zeer ruime en lichte woonkamer met halfopen keuken. De keuken is in 2014 geheel vernieuwd en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. 
De woonkamer is keurig afgewerkt en geeft toegang tot het royale balkon op het zuiden waar u heerlijk van de zon kan genieten. Op het noorden is een kleiner balkon. 
Via de gang kunt u de slaapkamers, badkamer en toilet bereiken.  De nette badkamer beschikt over een open douche en een wastafel en wasmachine aansluiting. De toilet is apart. 

Dit appartement wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning wordt verhuurd voor een maximale periode van 2 jaar.


Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  

Locatie

[ { "address": "Houdringe 181", "zipCode": "1025 BD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.401294, "lng": 4.9450107, "heading": 267.19229561272, "pitch": 11.497303550439 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]