HUREN

Bent u op zoek naar een unieke huurwoning? Dan bent u bij About Real Estate aan het goede adres! Door onze grote kennis van de markt, passie voor ons vak én ruime ervaring kunnen wij u uitstekend begeleiden in het vinden van uw ideale huurwoning. Via About Real Estate kiest u voor een effectieve en snelle manier om een prachtige woonruimte te vinden.

Bent u enthousiast over een woning in ons woningaanbod en wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of stuur een bericht via het contactformulier onderaan de betreffende woning.

 

Geen woning kunnen vinden in het woningaanbod?

Wanneer u geen woning in ons bestand kunt vinden kunnen wij voor u op zoek gaan naar een passende huurwoning. U kunt dan bij ons een persoonlijke zoekopdracht plaatsen, waarin u aangeeft wat uw woonwensen zijn. Met uw inschrijving geeft u opdracht tot het zoeken van een woning. Hierna zullen wij de woning(en) gezamenlijk bezichtigen. Het verstrekken van deze zoekopdracht is geheel kosteloos. Onze dienstverlening is op basis van no cure no pay. Indien u een woning gaat huren via Real Estate City, dan betaalt u een vergoeding die passend is bij de geleverde diensten. Vindt u geen passende huurwoning, dan bent u ons helemaal niets verschuldigd. Wel zo eerlijk! U kunt hier uw zoekopdracht indienen.  

Neem direct contact op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?