De Constant Rebecquestraat 2, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.295 p.m. ex.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Rond de Energiecentrale
Locatie
In centrum, In woonwijk, Nabij winkels
Postcode
2518RD Den Haag
Woningtype
Benedenwoning
Bouwjaar
1905
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Achtertuin, 35m²
Kamers
4
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
100m²
Oplevering
per direct

Download Brochure


Omschrijving

In het "Regentessekwartier" gelegen schitterend 4-kamer parterreappartement met grote mooi aangelegde tuin.

Indeling: Eigen entree, tochtportaal, hal met toegang tot de verschillende ruimte. Aan deze hal vindt u het toilet, bergruimte en wasmachineruimte. Ruime en lichte voorkamer (woonkamer). Achter de woonkamer bevindt zich een luxe badkamer met inloopdouche. Ruime slaapkamer met toegang tot de ruime tuin. Via de gang toegang naar de keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Hier achter bevindt zich een tussenkamer, waarachter zich nog een slaapkamer bevindt. Beiden uitzicht op de zonnige tuin. 

De woning is geheel voorzien van dubbel glas. H

Huurprijs is exclusief gas, water, elektra.

In verband met de nieuwe huisvestingsverordening is het verplicht voor deze woning een huisvestingsvergunning aan te vragen.  Er geldt een maximum inkomen: het bruto jaarinkomen (incl. vakantiegeld) van uw huishouden is € 57.053 of minder bij een eenpersoonshuishouden of € 67.053 of minder bij een huishouden met 2 of meer personen (bedrag vanaf 1 juli 2019).

Zie voor meer informatie:

https://www.denhaag.nl/nl/vergunningen-en-ontheffingen/woonvergunningen/huisvestingsvergunning-aanvragen.htm


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "De Constant Rebecquestraat 2", "zipCode": "2518RD", "city": "Den Haag", "lat": 52.0765685, "lng": 4.2937116, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]