Akeleistraat 78, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.295 p.m. ex.
Inrichting
Gemeubileerd
Wijk
Bloemenbuurt-West
Postcode
2565 NZ Den Haag
Woningtype
Bovenwoning
Balkon
Ja
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
76m²
Oplevering
Per direct

Download Brochure


Omschrijving

Volledig gemeubileerd en nieuw gerenoveerd appartement op de 1ste etage met balkon in een rustige staat in de Bloemenbuurt. Dichtbij alle winkels bij het Savornir Lohmanplein. Goede verbinding met openbaar vervoer, en goede ligging tov de snelwegen. Ideaal appartement voor een expat.

Indeling: Woonkamer met stijlvolle meubels en tv. Prachtige laminaat vloer door het gehele appartement. Volledig uitgeruste keuken in een aparte ruimte. Combimagnetron, ruime koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de achterkant van de woning. Hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en kastruimte. Tweede slaapkamer ook met tweepersoonbed en kastruimte. Mooie en comfortabele badkamer met douche, bad, wasbak met meubel en aparte wasmachine en droger. Apart toilet.

* Deze huurprijs is gebaseerd op een contract van minimaal 12 maanden. Mocht u korter willen huren dan is dat mogelijk, maar voor elke maand die u korter wil huren komt er 2% op de huurprijs. Als de huurprijs bijvoorbeeld 1.000,- euro is en u wilt voor 6 maanden huren ipv een jaar dan is dat 6 maanden korter. Dan komt er dus 12% (6 x 2%) op de huurprijs, waarmee de huurprijs € 1.120,-. Wanneer u 3 maanden zou willen huren dan komt er dus 18% (9 x 2%) op de huurprijs, waarmee de huurprijs € 1.180,- per maand wordt.


Reageer

Deze woning is reeds verhuurd. U kunt uw woonwensen bij ons kenbaar maken, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe woningen die wij in de verhuur krijgen.

Zoekopdracht

De zoekopdracht is op basis van no cure no pay.

Locatie

[ { "address": "Akeleistraat 78", "zipCode": "2565 NZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0714725, "lng": 4.2538402, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]